Jaren ervaring


Dit jaar is het precies tien jaar geleden dat wij aan de Nieuwe Steeg 1 in Zevenaar begonnen met het verkopen van fruit. Twee tieners van 17 die met twee kistjes aardbeien en twee kistjes kersen langs de weg gingen zitten. Die kistjes stonden er nog geen twee uur toen ze leeg verkocht waren. Vanaf dat moment reden wij iedere zomer bijna dagelijks naar de Betuwe om daar bij een bevriende teler onze kersen en aardbeien in te kopen.


  • 10 jaar ervaring
  • Vers garantie
  • Bezorgmogelijkheden

Ontwikkelende groei


In de loop der jaren verruilden we onze klaptafel voor een tuinhuisje en bouwden wij enkele jaren geleden onze eigen verkoopstal zoals hij er nu nog iedere zomer staat. De handgeschreven houten borden in de berm werden vervangen door strakke banners en ook ons assortiment werd ieder jaar een stukje uitgebreider. Zo ontwikkelt De Fruitkraam zich ieder jaar stapje voor stapje, leren we van onze klanten en groeien we als bedrijf.

Die groei zetten wij door met de start van www.defruitkraam.com. De kwaliteit van ons fruit en de beleving van de klant staan daarbij voorop. Waar mogelijk telen wij het fruit zelf of kopen we rechtstreeks in bij de teler. Daar zijn wij trots op!

Of u nu een tas fruit voor thuis of een mooie krat voor op uw kantoor wilt, de kwaliteit en de service die De Fruitkraam biedt zult u direct herkennen. De producten worden door onszelf geselecteerd, verpakt en persoonlijk bij u afgeleverd.


(0)6 41638367


Email info@defruitkraam.com